Taxe de participare

– Gratuit pentru medicii primari, specialişti şi rezidenţi diabetologi şi cardiologi, precum şi pentru studenţi şi pensionari

– 150 Ron pentru medicii primari, specialişti şi rezidenţi de alte specialităţi

Taxa de participare se achită în lei, online, prin virament bancar sau prin depunere de numerar, în contul MEDIA MED PUBLICIS, RO56 BTRL 0450 1202 8595 53xx deschis la banca Transilvania, CIF: RO17712453, cu menţiunea „Taxa Conferinta EASD 2019 (nume medic)”.

PLATESTE ONLINE CU UN CARD VISA ORI MASTERCARD! CLICK AICI!

Daca ati ales metoda de plata Online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

După achitarea taxei de participare vă rugăm să vă înregistrați, completând formularul de mai jos și atașând dovada plății sau o copie după actul doveditor, care atestă că faceţi parte din categoria de medici scutiţi de plata taxei de participare (avizul de practică de la Colegiul Medicilor, carnetul de rezident, carnetul de student, talonul de pensie etc.).